Over ons

De ledenvergaderingen waren vroeger  op donderdagavond in café de Gouden Leeuw bij Foentje Vandaele.

Na de gouden leeuw periode kwam de periode van Simmontje en Daniel van de Concordia en daarna de Magic Boll om daarna terug te keren waar we zijn gestart in’t verschil vroeger de gouden leeuw.

De ledenvergaderingen gaan door op de tweede vrijdag van de maand in ons lokaal ‘t verschil markt in Eernegem.

Bestuursleden Diaclub Bellebos

Hieronder zal u een overzicht vinden van onze gepassioneerde bestuursleden.

Johan Vandecasteele

(Onder)Voorzitter

Is 63 jaar en woont in Westkerke. Hij is reeds 42 jaar lid en zit al 41 jaar in het bestuur. Johan fotografeert met een Nikon D750.
vandecasteelejohan@telenet.be

Eric Lagae

Secretaris Eric is 61 jaar en woont in Gistel. Is lid vanaf 2012, bestuurslid sinds 2016. Eerst als commissaris, later als secretaris.Eric is vanaf 2016 lid van de algemene vergadering van de WVFD en sinds 2018 lid van de raad van bestuur van de WVFD. Hij fotografeert met een Canon 6D.
lagae.eric.8470@gmail.com

Willy Vannieuwkerke

Commisaris

Willy is  71 jaar en reeds 40 jaar lid van fotoclub Bellebos. Reeds 29 jaar bestuurslid met als functie commissaris.

Fotografeert met Canon 5D Mark4

willy.vannieuwkerke@telenet.be

Stefanie Lammens

Penningmeester

Stefanie is 39 jaar en is bestuurslid sedert 2007. Eerst als secretaresse en later penningmeester.

Zij fotografeert met een Nikon D750

stefanie.lammens@telenet.be

Johan Boysen

Commissaris

Boysen Johan, 59 jaar (6 jan 1962) Hij was tewerkgesteld bij Dana spicer of highway te Brugge, en heeft nu de functie van zaaltoezichter uit in het plaatselijke sportcomplex de Klokkeputten

Hij fotografeerd met een Nikon D5100johanboysen@hotmail.be

Ereleden Diaclub Bellebos

Hieronder zal u een overzicht vinden van onze ereleden en ere-bestuursleden.

Raoul Vereecke

EreVoorzitter